"Τα βιβλία είναι μια μοναδική, φορητή μαγεία..."
Στίβεν Κίνγκ

Ο Βιβλιόκυκλος είναι το νέο εναλλακτικό κέντρο ανταλλαγής βιβλίων της Λευκωσίας.

Η ιδέα μας είναι απλή και ξεκίνησε από την Μαρία - μια κοινή βιβλιοφάγο! Η Μαρία ξόδευε περίπου €55 κάθε 2 μήνες σε αγορά βιβλίων και, αφού τα διάβαζε, τα στοίβαζε στη βιβλιοθήκη της, όπου παρέμεναν σκονισμένα.

Συμπέρασμα;

Η Μαρία είχε μεγάλο κέρδος σε ευχαρίστηση και χαλάρωση, αλλά το χόμπυ της κόστιζε ακριβά.. Εμείς σκεφτήκαμε πως τα βιβλία που έχεις διαβάσει και δεν τα χρειάζεσαι πια, έχουν αξία! Έτσι, σου προτείνουμε διάφορες εναλλακτικές ιδέες...
vivliokyklos_image
vivliokyklos_image
#1 Αντάλλαξε όσα βιβλία δεν θα ξαναδιαβάσεις, με καινούρια και κέρδισε εκπτώσεις μέχρι 70%. Για παράδειγμα, τώρα δε χρειάζεται να ξοδεύεις €20-€25 για ένα καινούργιο βιβλίο. Φέρε μας ένα βιβλίο που διάβασες και διάλεξε ένα άλλο από την πλούσια συλλογή μας με €5-€10 μόνο!

#2 Αναλαμβάνουμε, για λογαριασμό σου, να διαθέσουμε σε άλλους αναγνώστες όσα βιβλία δεν χρειάζεσαι πια. Τα καθαρά έσοδα μπορείς να τα πάρεις σε μετρητά, ή να τα χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις άλλα βιβλία από τη συλλογή μας.

#3 Αν σε προβληματίζει το ψηλό κόστος των βιβλίων, σου δίνουμε τη δυνατότητα με μόνο €20 το χρόνο να δανείζεσαι απεριόριστο αριθμό βιβλίων (ένα κάθε φορά).

#4 Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να δώσεις μετρητά, δώσε μας δικά σου βιβλία αξίας €75 και μπορείς να δανείζεσαι για 3 ολόκληρα χρόνια απεριόριστο αριθμό βιβλίων από την συλλογή μας (ένα κάθε φορά).

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΚΥΚΛΟ!

Κάνε την αρχή “ξεσκονίζοντας” την βιβλιοθήκη σου από τα παλιά σου βιβλία!
Πάρε μαζί σου τα βιβλία σου και έλα να γνωριστούμε απο κοντά!
vivliokyklos_image
Βιβλία μέχρι €5 - Βιβλία μέχρι €10 - Τα τελευταία μας βιβλία - Kαινούριες εκδόσεις